Lilja Group kan plast. En pålitlig och erfaren samarbetspartner för högkvalitativ och skräddarsydd plastbearbetning. Vi kombinerar vår långa erfarenhet med ambitionen att ligga i framkant när vår bransch möter framtidens krav.

JAG VILL BLI KONTAKTAD
FYLL I DIN E-MAILADRESS ELLER DITT TELEFONNUMMER
SÅ KONTAKTAR VI DIG INOM KORT.

Meddelandet skickat! Du måste fylla i fältet!

Inspiration

Inredning i plast

Se mer

Exponering i plast

Se mer

Industri

Se mer

Specialprodukter i plast

Se mer

Våra Kontor

Gislaved

LILJA GROUP AB

INDUSTRIGATAN 2

332 35 GISLAVED

0371-58 76 30

info@liljagroup.se

Jönköping

Lilja Group AB

östra Strandgatan 10

553 24 Jönköping

0371-58 76 32

info@liljagroup.se

Kontaktpersoner

Björn Sigvardson

VD/Marknad

0371-58 76 31

bjorn@liljagroup.se

Jonas Rolfsson

Ekonomi

0371-58 76 30

ekonomi@liljagroup.se

Sammanfattning Lilja Group

På Lilja Group hjälper vi dig från idé till färdig produkt. Våra tjänster, vid sidan om plastbearbetningen, omfattar ritningsarbete, design, materialkonsultation, modell- och prototypframställning, produktutveckling, montering och distribution.

Materialet vi arbetar i kommer från några av branschens mest namnkunniga leverantörer: Plexiglas, Altuglas, Perspex, Arla, Vivak, Axpet m.m. Vilket ger oss ett brett sortiment av Akryl (PMMA, Plexi, Anamorf Termoplast), Termoplastisk Polyester (PetG), Polycarbonat (PC), Polyamid (PA), Polyeten (PE), Polyvinylklorid (PVC) och Skummad PVC för att nämna de vanligaste materialen.

Vi bearbetar plast med följande tekniker: laserskärning, CNC-fräsning, sågning, svarvning, varmformning, bockning, limning, montering, blästring, print, foliering, screentryck, flampolering, diamantpolering och kallbockning.

Senaste nytt

Se alla nyheter

2016-07-06

Sommartider hej hej sommartider

Nu tar vi sommarledigt och laddar batterierna. Vi stänger den 11 Juli och kommer åter den 8 Augusti. Vi önskar ER en riktigt skön och varm semester.

2016-04-28

Lilja Group investerar

Nu utökar vi med en ny CNC fräsmaskin.

Vecka 20 kommer vi att installera den nya CNC fräs som kan fräsa ytor upp till 1500x3000mm.

Med denna maskin kommer vi få en effektivare produktion samt större möjligheter att förverkliga nästa ide/produkt tillsamman med ER.

2015-09-08

Miljöcertifieringen är klar ISO:14001

Miljöcertifieringen är klar Vi konstaterat att vi uppfyller kraven enligt ISO:14001. Egentligen är nästa initiativ mer spännande. Men i och med detta har vi tagit ett självklart steg på vägen. Vi fortsätter arbetet och återkommer nästa gång med ett eget initiativ som tar oss ett steg längre i vår utveckling mot miljömässigt hållbart företagande.

Tailormade Interior plastics