Exponering

Idag är varumärke och exponering av ditt företag viktigare än någonsin. Fokus är att hitta det egna, en presentation som sticker ut. Vi hjälper dig att ta fram egna produkter som särskiljer din exponering från standardutbudet. Oavsett om det rör sig om produktställ, mässmonter, produktförpackning, broschyrställ eller något så enkelt som en dokumenthålare.

Lilja Group arbetar aktivt för att bygga en miljömässig och hållbar verksamhet. Vi är ISO:14001:2015 Certifierade.

Produktställ / Broschyrställ

Här exempel på broschyrställ / dokumenthållare med upphängning. Med fördel av Plexiglasets lätthet och transparens. Materialet är lämpligt för laserskärning, varm- och kallbockning, diamantpolering och limning.

Täcklist

Enkelt produkt men effektfull produkt. List som synliggör men täcker / skyddar underliggande konstruktion. Skuren och bockad PMMA.

Produktställ / plexiställ för väska

Ställ för butiksexponering av produkt. Här skräddarsydd för handväska. I slutversion färdigställd med logotype / brand. Stället är laserskuren grå, röktonad akryl. Hela stycket är varmformat för önskad exponering av produkten. Snittytorna har polerats för ett klart, exklusivt utseende.

Hängare / Krok / Varumärkes tag

Hängare för klädstång med krok. Enkel att montera. Färdig produkt tryckt med varumärke / brand / logotyp. Består av två akryldelar med magnetlåsning och krok i stål. Laserskuren akryl som spårfrästs och eftermonterats med magneter.

Produktställ / plexilåda / Butiksexponering / Produktställ

Här ett exempel på akrylbox för presentation av varor. Skräddarsydd för butiksinredning, mässmonter, event och dagligvaruhandel. Vi producerar stora mängder av boxar och lådor i olika dimensioner, material och färger. Här en variant i färgad gjuten, dubbelsidigt frostad akryl

Logoblock / Logotyp / Plexiskylt

En vanlig men effektfull typ av exponering av brand/varumärke/logotyp/namn. Ett enkelt sätt att med hjälp av akrylen få djup och dynamik i skyltningen. Här Screenprintad klar Plexi i två limmade stycken 20mm akryl. Vi arbetar helt utifrån ditt behov och dina idéer. Vi har inga fasta format eller lösningar utan arbetar med att skräddarsydda produkter.

Plexihylla / Hyllplan

Hyllplan med omvik på framkant och infästning för spårpanel till butiksinredning. Akrylen är laserskuren, CNC-fräst och bockad i 5 steg för färdig produkt med hög kravbild. Vi hjälper dig att göra något nytt med spårpanelens fasta förutsättningar som produktställ eller inredning. Varmformat, bockat eller limmat.

Produktställ / Plexilåda / Box för upphängning

Plexibox med bockad kant för montering. Ett av många exempel på lådor skräddarsydda för hyllor, skåp och spårpaneler. Den klara akrylen är skuren och bockad innan limning. Höga krav på fogar och limning.

Avdelare för rullband / Skylt logotyp

Enkel produkt för exponering av logotyp / brand / varumärke. Här som avdelare att lägga på rullband vid kassa. Screetryckt opal akryl som laserskurits och bockats.

Hängare / Krok

Enkel men effektfull del i butiksinredning. Anpassad, custom anordning för upphängning. Laserskuren klar PetG för tålig hållfasthet.

Plexilåda med funktion / Delbar Box / Produktställ

Här en lösning som är del av större butikskoncept. En förslutningsbar låda med låsfunktion. Laserskuren klar akryl som bockats, limmats, kantfrästs och flampolerats.

Varukorg / Produktställ / Plexiställ

Korg för varor med höga krav på tålighet. För presentation av plockvaror i butik. Inga limmande fogar. Bockad i ett stycke PetG. Ett material som även är livsmedelgodkänt med hög lämplighet för kyla och värme. Utmärkt för exempelvis kyldiskar.

Hängare / Krok / Spjut

Upphängning för väggpanel. En ”osynlig” del av butikskoncept för skyltning och produktexponering. Laserskuren PetG för god hållfasthet.

Logoblock / Logotyp / Plexiskylt

En vanlig men effektfull typ av exponering av brand/varumärke/logotyp/namn. Ett enkelt sätt att med hjälp av akrylen få djup och dynamik i skyltningen. Exponering av logotyp/företagspresentation. Här i en variant i Screenprintad akryl i två stycken med limmade magneter. Färgad och klar akryl.

Spjut / Upphängning / Glasögonställ

Svarvade spjut / ”näsa” med gänga för infästning i produktställ. Gängad konstruktionsplast.

Etiketthållare / Kantdisplay / Display för prislapp

Enkel måttanpassad display för trycksak / tag / etikett / prislapp. Laserskuren och bockad 2mm akryl.

Akrylskylt / Logoramp

Skylt i två stycken för tydlig 3D effekt. Passad skyltlåda / front med konturskuren logotyp och bakstycke med aplicerade laserskuren profil med perfekt passning. Front i röd, solid gjuten akryl och bakstycke i opal gjuten akryl. Innefattar laserskärning, limning, kantfräsning och polering.

Produkthållare / Plexistativ

Hållare skräddarsydd för exponering av enskild produkt. Ett exempel hur vi kan anpassa akrylprodukterna ner på enskild nivå utefter vad som ska presenteras. Plasterna är tacksamma att bearbeta och det är bara fantasin som sätter gränser för hur den kan användas. Vi hjälper dig gärna med ritningar. Här en laserskuren och bockat produktställ. Klar akryl.

Ram / plexiram

Ram i akryl med formen av ett omvik. Digitaltryckt passepartout på varmbockad akryl. Digitaltryck öppnar möjligheter för exakt färgåtergivning på akryl, när vi förhåller oss till profilfärger när detta är prioriterat.

Menyställ / A4-ställ / Omvik

En av många varianter på akrylställ för enkelsidigt- eller dubbelsidigt tryck. Sätt gärna din egen prägel på ställen med tryck, skuren profil, blästring eller gravering. Gör produktställen till en del av din profil. I hög grad anpassningsbara.

Plexiställ / Hållare / Produktställ

Effektfull detalj i spegelakryl. Ett material med akrylens låga vikt och möjligheter för bearbetning och spegelglasets yta. Laserskuren, bockad och kantbehandlad hållare.

Visitkortshållare / Plexiställ

En liten produkt med stora möjligheter att sticka ut. Här i skarp orangea gjuten akryl. Laserskuren ur plexiskivor och bockad.

Hylla för textilpanel

Produkt framtagen för smidig upphängning på textilskärm. Bra exempel på anpassade produkter för befintlig moduler. Klar akryl som laserskurits, bockats och eftermonterats med kardborreupphängning.

Visa alla bilder

Intresserad? Kontakta oss

FYLL I DIN E-MAILADRESS ELLER DITT TELEFONNUMMER SÅ KONTAKTAR VI DIG INOM KORT.

Meddelandet skickat! Du måste fylla i fältet!