Inredning

Med fokus på plast har vi lång erfarenhet av inredning. Dels i vår roll som underleverantör till många av regionens duktiga och namnkunniga inredningsföretag. Dels som producerande samarbetspartner för licenstillverkning av möbler och inredningsaccessoarer. Och allt däremellan. Det är en del av vår vardag att arbeta tillsammans med arkitekter, designers och konstruktörer. Att gå från idé till färdig produkt.

Lilja Group arbetar aktivt för att bygga en miljömässig och hållbar verksamhet. Vi är ISO:14001:2015 Certifierade.

Plexihylla

Hyllplan med infästning för spårpanel till butiksinredning. Klar laserskuren akryl där hela ämnet har värmts upp och formats efter mall. S-formen låter hyllan löpa mellan olika höjder på spårpanelen. Vi hjälper dig att göra något nytt med spårpanelens fasta förutsättningar som produktställ eller inredning. Varmformat, bockat eller limmat.

Hållare i akryl för snapsglas

Exempel på en produkt där vi arbetat utifrån en idé. Vi har varit delaktiga i produktutveckling och ritningsarbete. I arbetet har vi tagit fram prototyp/prov inför sista justeringarna av den färdiga produkten. Ett enkelt exempel på vad vi bidra med från idé till färdig produkt. Hållaren är laserskuren klar akryl som limmats.

Produktställ / Skjortdisplay

Displayställ med exklusiv känsla för exponering av skjortor. Ett enkelt sätt att förhöja presentationen av din produkt. Här i en grå rökfärgad gjuten akryl. Det finns ett mycket stort utbud av färger och varianter av de material vi arbetar i. En möjlighet för dig att skapa din unika prägel och anpassa efter och förstärka varumärke. Produkten är laserskuren, fräst, diamantpolerad och limmad med höga krav på kvalitet och finish i alla moment.

Logoblock / Logotyp / Plexiskylt

En vanlig men effektfull typ av exponering av brand/varumärke/logotyp/namn. Ett enkelt sätt att med hjälp av akrylen få djup och dynamik i skyltningen. Här Screenprintad klar Plexi i två limmade stycken. Vi arbetar helt utifrån ditt behov och dina idéer. Vi har inga fasta format eller lösningar utan arbetar med att skräddarsydda produkter.

Lampa "Fågelholk"

Lamphus i klar laserskuren akryl. Specialdesignad lösning för enkelt slutmontering hos kund. Ett exempel hur vi kan anpassa produkter för efter specifika logistiska förutsättningar.

Skål i akrylplast

Tempererad Akryl är i hög grad formbar vilket öppnar för många möjligheter. Här i formen av en skål som delvis är friformad för hand. En hantverksmässig bearbetning som ger varje produkt sin egen unika form. Skålen kommer från egna varumärket DayRay: www.dayray.se som designats av Dan Ihreborn.

Låda med avdelare / Plexilådor

Här ett exempel på förvaringslåda med avdelare för presentation av varor. Vanliga ins i butiksinredning, mässmonter, event och dagligvaruhandel. Vi producerar stora mängder av boxar och lådor i olika dimensioner, material och färger. Här en variant i färgad gjuten akryl och PetG.

Stol i Plexiglas

Ett exempel på akrylens mångsidighet. Inredning i klar akryl är ett effektivt sätt att osynliggöra omgivningen kring dina produkter. Oavsett om det är möbler, produktställ eller mässmonter. Ett effektivt sätt att styra fokus till det du vill visa. Här i form at en stolsitss med rygg i varmbockat klart Plexiglas med flampolerade kanter.

Display för skålar

Exempel på en produkt där vi arbetat utifrån en idé. Vi har varit delaktiga i produktutveckling och ritningsarbete. I arbetet har vi tagit fram prototyp/prov inför sista justeringarna av den färdiga produkten. Ett enkelt exempel på vad vi bidra med från idé till färdig produkt. Laserskuret och varmbockat ställ för skålar i klar akryl.

Hyllplan / Plexihylla

En plan produkt med höga krav på toleranser och finish. Ett laserskuret hyllplan för konsoll i klar akryl.

Papperskorg i Plexi

Accessoarer som tillför färg men inte stoppar ljus passar det öppna kontorslandskapet. Papperskorg med limfritt passningslåst konstruktion i bockade stycken. Gjuten färgad akryl. Egna varumärket DayRay: www.dayray.nu av Dan Ihreborn

Logoblock / Logotyp / Plexiskylt

En vanlig men effektfull typ av exponering av brand/varumärke/logotyp/namn. Ett enkelt sätt att med hjälp av akrylen få djup och dynamik i skyltningen. Exponering av logotyp/företagspresentation. Här i en variant i Screenprintad akryl i två stycken med limmade magneter. Färgad och klar akryl.

Sarg för barnsäng / Plexisarg

Exempel på produkt där materialvalet styrts av plastens lämplighet för renhållning och hygien. Vi tillverkar en rad produkter för sjukvård, laboratorium, kliniska testmiljöer och handikapphjälpmedel. Sargen i exemplet är ett bockat och polerat sidostycke för montering i barnsäng. Klar PetG.

Förvaringslåda / Plexilåda

En färgklick till förvaring. Bockad, Polerad och limmad akryllåda med nyckelhålsbeslag för upphängning. Egna varumärket DayRay: www.dayray.se av Dan Ihreborn

Tidningsställ / Plexiställ

Minimalistisk design i klart Plexiglas ger ett snyggt intryck och enkel presentation. Här med tanken att synliggöra magasin och tidningar. Varmbockat ställ i ett stycke ger ett stirent och snyggt intryck.

Pappersfack / dokumentförvaring

Produkt för det öppna kontorslandskapet. Ett exempel på produkter som är kompletterar skärmväggar med dokumentförvaring, broschyrställ, övrig förvaring och avlastningytor. Bockad och limmad klar Plexi.

Upphängare

Klädhängare eller krok med många möjligheter. I denna variant printad för exakt matchning mot profilfärg. En möjlighet att matcha plasten perfekt mot profilfärg. Printad klar PetG som limmats. Gängad mot infästning.

Lock

Laserskuret lock för soptunna. Slagtålig och kemikalieresistent Polystyren. Ett exempel på ändamålsenligt materialval.

Korg / Pappersinsamling i Färgad plexiglas

Förvaringskorg som bockas och fogas samman med plastbeslag. Färgad gjuten akryl. Egna varumärket DayRay: www.dayray.nu av Dan Ihreborn

Panel för produktexponering / Plexipanel

Del av skräddarsydd butiksinredning för produktexponering. Här panel för upphängning. Produkten består av opal akryl som laserskärs och bockas. Spegelakryl monteras på baksidan och produkten färdigställs med profil i kromfolie.

Förvaringslåda / Plexilåda

Låda med självlåsande konstruktion för dokumentförvaring. Exempel på produkt för kontorsinredning och pappersförvaring. Laserskuren och bockad PetG för en mer elastisk och slitstark produkt.

Produktdisplay / Plexidisplay

Specialinredning för butik. Här en lösning med upphängnings för produkter samt en utdragbar hylla. En liten möbel för exponering. Höga krav på finish och kvalitet. Klar akryl som laserskurits och limmats. Alla snittytor har flampolerats för bästa klarhet i materialet.

Broschyrställ / Plexiställ

Hyllplan i akryl för spårpanel med omvik på framkanten. Godset är Laser / CNC fräst och bockat i 5 steg. Klar akryl.

Visa alla bilder

Intresserad? Kontakta oss

FYLL I DIN E-MAILADRESS ELLER DITT TELEFONNUMMER SÅ KONTAKTAR VI DIG INOM KORT.

Meddelandet skickat! Du måste fylla i fältet!