Inredning

Med fokus på plast har vi lång erfarenhet av inredning. Dels i vår roll som underleverantör till många av regionens duktiga och namnkunniga inredningsföretag. Dels som producerande samarbetspartner för licenstillverkning av möbler och inredningsaccessoarer. Och allt däremellan. Det är en del av vår vardag att arbeta tillsammans med arkitekter, designers och konstruktörer. Att gå från idé till färdig produkt.

Exponering

Idag är varumärke och exponering av ditt företag viktigare än någonsin. Fokus är att hitta det egna, en presentation som sticker ut. Vi hjälper dig att ta fram egna produkter som särskiljer din exponering från standardutbudet. Oavsett om det rör sig om produktställ, mässmonter, produktförpackning, broschyrställ eller något så enkelt som en dokumenthålare.

Special

Vi är din lösningsorienterade samarbetspartner. Rådgör gärna med oss om ni ska ta fram en ny plastprodukt. Oavsett vad det är eller om det är något som aldrig gjorts förut. Vi arbetar ofta med produkter på idé- och kalkylstadiet. Vi hjälper hjärna dig att titta på hur din plastprodukt ska göras och kostnader. Vi arbetar strukturerat med att ta ideér till ritning och kalkyl.

Industri

Beroende miljö, krav och användningsområde vägleder vi dig att hitta rätt material. Fokus för produkter vi gör för industri är ofta mer praktiska. Vi hjälper dig att navigera för att hitta rätt kemikalieresistens, temperatur- och slagtålighet. Oavsett om det rör sig om maskinskydd, stänkkåpor, pet- eller klämskydd.

Fyll i formuläret för att bli kontaktad av en säljare

Vill du få tag på en specifik person? Gå till Kontakta oss

Eller ring oss direkt på:

0371-58 76 30